AL-KO EASY FLEX AKKUS SZEGÉLYNYÍRÓ GT 2000

52.900 Ft

  • Könnyű, kedvező árú szegélynyíró az EasyFlex akkus családból
  • Egyszerű, vezeték és kibocsátás nélküli kezelés. Független az áramtól és a benzintől
  • Kényelmes munkavégzés a kis súlynak köszönhetően
  • 20 V / 2,5 Ah lítium-ion akkumulátor: rövid töltési idő, hosszú élettartam
  • Akkuval és töltővel együtt
  • Állítható növényvédő kengyellel

Cetelem Online Áruhitel 50.000 Ft-tól 2.000.000 Ft kosár értékig! Hiteligényléshez a fizetés oldalon válassza a Cetelem Online Áruhitel opciót, ezt követően átirányítjuk a Cetelem oldalára.

Cetelem hitelkalkulátor:
Quantity
  • 50.000 Ft felett ingyenes szállítás!
  • Bankkártyás és utánvétes fizetési opció a pénztár oldalon!
  • 0% THM cetelem Online áruhitel fizetési lehetőség 10 hónapra!

Leírás

Embert és környezetet kímélő szegélynyírás: a „fűnyírás” területén előforduló bármely pázsit szélének és sarkainak nyírásában bajnoknak számító AL-KO szegélynyírók segítségével, halkan és szennyezőanyagok kibocsátása nélkül.

 

AL-KO GT 2000 akkumulátoros szegélynyíró – gondtalan gyepgondozás kezdőknek az EasyFlex családból

Az AL-KO GT 2000 szegélynyíró a jól bevált AL-KO minőségben nyújtott tökéletes nyírási eredmények miatt meggyőző. A praktikus akkumulátoros szegélynyíró szennyező anyagok kibocsátása nélkül és rendkívül halkan végzi munkáját az otthoni kertekben. A kis súly valamint az állítható kiegészítő fogantyúval történő működtetés megkönnyíti a kertben végzett munkát.

 

AL-KO GT 2000 akkus szegélynyíró technikai adatai

Az AL-KO GT 2000 lítium-ion akkumulátoros szegélynyíró, mely akkumulátorral együtt is csak 1,9 kg súlyú és ergonomikusan állítható kiegészítő fogantyúval van ellátva, rendkívül mobilis, könnyen kezelhető segítője minden kerttulajdonosnak. A 25 cm vágószélességű, rugalmas, forgatható damilfej pontos nyírást biztosít a gyep szélén, a bokrok alatt és a falak mentén. A hosszú élettartamú, 20 V-os lítium-ion akkumulátor kb. 50 perc alatt feltölthető. Automatikus damil-utánadagolás. Az állítható növényvédő kengyel védi a virágokat és a növényeket és megakadályozza a falak és a kerítések mentén a nagy damilkopást.
Élvezze a szabadságot: az AL-KO kompakt, akkumulátoros szegélynyírója ideális a kezdőknek. A rendkívül halk működésnek köszönhetően nem zavarja szomszédjait – a nap bármely szakában nyírhat, a szigorú csendrendeletektől függetlenül.
Egy akkumulátor, számtalan kerti gép: a GT 2000 az EasyFlex akkumulátoros kerti gépek családjának tagja. Ha már rendelkezik EasyFlex géppel, akkor ezeket probléma nélkül használhatja. Előnyünk az Ön számára: Kétéves gyártó garanciánk az akkumulátorra is vonatkozik.
Megjegyzés: Az akkumulátoraink esetében megadott lenyírható felületek és működési idők függhetnek az adott gyep tulajdonságaitól (a fű magassága, sűrűsége, a nedvesség mértéke stb.).

 

AL-KO GT 2000 szegélynyíró vásárlása és alternatívák

Az AL-KO GT 2000 szegélynyírót megvásárolhatja webshopunkon keresztül vagy szakkereskedőinktől. Ez egy tökéletes termék, ha egy könnyű és praktikus szegélynyírót keres. Ha nagyobb területek vagy nehezebben nyírható helyek nyírásához keres akkumulátoros szegélynyírót, akkor Önnek az AL-KO GT 4030 típust ajánljuk.

 

Előnyünk az Ön számára

Hátom éves gyártó garanciánk magába foglalja a gép akkumulátorát is. Vásárlás dátuma: 2017.06.01-től

akkumulátoros kézi szegélynyíró ,akkus szegélynyíró ,akkus szegélynyíró akció akkumulátoros szegélynyíró szett,akkus szegélynyíró szett

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AL-KO EASY FLEX AKKUS SZEGÉLYNYÍRÓ GT 2000”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük