Elfogyott.

AL-KO Fahasogató LSV 550/6

225.900 Ft

  • ahasogató, fahasogatók, rönkhasító, rönkhasítók, álló rönkhasító, álló rönkhasítók, fahasogató álló, fahasogatók álló,al ko lsv 550/6 ,al-ko lsv 550/6 ,lsv 550/6 Álló fahasogató
  • Akár 55 cm-es hasítási hossz és 6,0 t hasítóerő
  • Erős, csavarással szemben merev vázszerkezet a nagyobb biztonságért és a hosszabb élettartamért
  • Kétkezes biztonsági működtetés
  • Szállítógörgőkkel
  • 50.000 Ft felett ingyenes szállítás!
  • Bankkártyás és utánvétes fizetési opció a pénztár oldalon!
  • 0% THM cetelem Online áruhitel fizetési lehetőség 10 hónapra!

Leírás

Változtatható, pontos és erős: Az AL-KO álló fahasogatói kiválóan használhatók a nagy fadarabok hasogatásához.

 

Az LSV 550/6 típusú AL-KO fahasogató

Az AL-KO függőleges fahasogatóival nagyobb fadarabok is gond nélkül hasogathatók. A profi, kétkezes, beépített farögzítő karmokkal ellátott biztonsági vezérlésnek köszönhetően biztonságos a munkavégzés és precíz a fahasogatás. Ennek során a vékony, ill. ferdén vágott fa is pontosan rögzíthető. A tartós és kiváló minőségű anyagok, valamint a többszörösen hegesztett szerkezeti elemek hosszú élettartamot biztosítanak a fahasogató számára.

 

Az LSV 550/6 típusú AL-KO fahasogató műszaki leírása

Az LSV 550/6 típusú AL-KO függőleges fahasogató 55 cm-es hasítási hosszig képes a fadarabok hasogatására. A 3-féle asztalmagasság-beállításnak köszönhetően , ill. a legfeljebb 55 cm hosszú fadarabok is gond nélkül hasogathatók. Ennek során a kifejtett maximális hasítóerő 6,0 tonna. A megbízható kivitelnek és a kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően az LSV 550/6 típusú AL-KO fahasogató súlya kb. 97 kg. A függőleges fahasogató üzemeltetése 230V-os csatlakozóról (hálózati üzemmód) történik, amely során 3 000 wattos motorteljesítményt ér el. A kiváló minőségű hidraulikus szivattyú állandó teljesítményt garantál maximális nyomás mellett. A stabil, széles abroncsoknak köszönhetően a fahasogató egyenetlen talajon is egyszerűen szállítható. A nagy alapfelület stabil állást biztosít.
A kétkezes biztonsági működtetés és így az ezzel kapcsolatos veszélyek csökkenésének ellenére, javasoljuk, hogy a hasogató használata során viseljen biztonsági lábbelit, védőszemüveget és kesztyűt. Az üzemeltetés során ügyeljen arra, hogy a fahasogatót szilárd, sík felületre állítsa.

 

Az LSV 550/6 típusú AL-KO álló fahasogató megvásárlása és alternatív lehetőségek

Az LSV 550/6 típusú AL-KO fahasogatót közvetlenül webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnknél vásárolhatja meg. Ideális társ a legfeljebb 55 cm hosszú fadarabok hasogatásához.
Ha nagy, 8,0 t hasítóerővel szeretne fát hasogatni, akkor az LSV 560/8 típusú AL-KO álló fahasogatót ajánljuk Önnek.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AL-KO Fahasogató LSV 550/6”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük