AL-KO KERTI SZIVATTYÚ JET 5000

99.990 Ft

  • Olcsó vízszivattyúk kutakból, ciszternákból, esőhordókból illetve tavakból történő szivattyúzáshoz
  • Szárazon futási védelemmel a hatékony áramlásszabályozó rendszernek köszönhetően
  • Szabadalmaztatott, könnyen tisztítható, integrált XXL előszűrő – optimálisan véd a szivattyú belsejének szennyeződése ellen
  • Alacsony karbantartási igényű, túlterhelés ellen védett 1300 wattos motor
  • Gyorsan használható a beépített szivattyúnak köszönhetően

Cetelem Online Áruhitel 50.000 Ft-tól 2.000.000 Ft kosár értékig! Hiteligényléshez a fizetés oldalon válassza a Cetelem Online Áruhitel opciót, ezt követően átirányítjuk a Cetelem oldalára.

Quantity
  • 50.000 Ft felett ingyenes szállítás!
  • Bankkártyás és utánvétes fizetési opció a pénztár oldalon!
  • 0% THM cetelem Online áruhitel fizetési lehetőség 10 hónapra!

Leírás

A Jet 5000 Comfort vízszivattyú számos kényelmi funkciót kínál és különösen erőteljes, tartós és energiatakarékos öntözési technológiát tesz lehetővé házak és kertek számára.

Kerti szivattyú AL-KO szabadalommal

A virágok, a gyep és a kert öntözővizét egy kútból, tóból vagy tartályból szeretné a növényekhez vinni? Szeretne nyugodtan hűsölni a kerti zuhany alatt? Szeretne nagy nyomáson nagy távolságokra tiszta vizet pumpálni? Akkor jó döntés, ha a kerti szivattyúinkat választja. Ideális segítséget nyújtanak a kert öntözéséhez. Néhány egyszerű lépésben telepíthetők, csendesen és hatékonyan végzik munkájukat.
Az AL-KO Jet 5000 Comfort vízszivattyúra ez különösen igaz. Nagy teljesítményű, 1300 wattos motorjával több mint elegendő teljesítmény áll rendelkezésre a kutakból, tartályokból vagy esőhordókból származó víz szivattyúzásához. Mindez akár 81 decibeles hangszintnek köszönhetően is csendes, és különösen energiatakarékos módon valósul meg. A vízszivattyú minősége azokban a részletekben is megmutatkozik, amelyek hosszú üzemidő és használat után változást jelenthetnek: a csatlakozódarabokba sárgaréz elemek vannak beépítve, a vizet vezető fém alkatrészek pedig rozsdamentes acélból készülnek.

Az AL-KO Jet 5000 Comfort kerti szivattyú műszaki adatai

A vízszivattyú különféleképpen használható az 50 m-ig terjedő emelő magasságnak és a maximum 8 m-es szívómélységnek köszönhetően. Akár a föld feletti tározóból, akár az esőhordóból, akár a mélyen fekvő kútból szeretnénk szivattyúzni – a gyorsan telepíthető kerti szivattyú akár 4500 l/óra max. szállítással is meggyőző teljesítményt nyújt minden helyzetben. Hatékony, könnyen tisztítható, nagyméretű szűrővel rendelkezik, amely megakadályozza a durva szennyeződés okozta károsodást. Az XXL méretű szűrő leszereléséhez egy praktikus kulcs áll rendelkezésre.

Az AL-KO JET 5000 Comfort kerti szivattyú hatékony szívórendszere biztosítja a szivattyú gyors használatba vételét. Az áramlásszabályozó rendszerrel ellátott elektronikus vezérlés éjjel-nappal figyeli a működést és optimális védelmet nyújt a szivattyú szárazon futása ellen. Az AL-KO JET 5000 Comfort kerti szivattyú háza műanyagból készül, és a nagy érintkezési felület lehetővé teszi a szivattyú biztonságos felállítását. A tömlők csatlakozásai megfelelnek a szokásos 1 collos méretnek, így a meglévő anyag is problémamentesen kombinálható a szivattyúval.

Megjegyzés: A kerti szivattyú nem alkalmas ivóvízhez történő használathoz, csak ipari vízhez és 35 °C alatti klórtartalmú vízre (úszómedence vize). Nem alkalmas sós vízben, agresszív vegyszerekkel vagy homokot tartalmazó vízben történő használatra sem.

AL-KO Jet 5000 Comfort kerti szivattyú vásárlása és alternatívák

Egyszerűen vásárolja meg az AL-KO Jet 5000 vízszivattyút a webáruházunkban, vagy keressen egy kereskedőt az Ön közvetlen közelében. Az AL-KO Jet 5000 kerti szivattyú hatékony támogatást nyújt a kutakból, ciszternákból vagy esőhordókból, illetve tavakból és medencékből történő mobil öntözéshez és vízelvezetéshez.

Más alternatívát keres? Nálunk számos további kerti és vízszivattyút talál, amelyek pontosan illeszkednek az Ön kerti igényeihez.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AL-KO KERTI SZIVATTYÚ JET 5000”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük