AL-KO Merülő szivattyú DIVE 5500/3

74.690 Ft

  • 3 fokozatú szivattyú meghajtás: nagy áramlási mennyiséghez 5500 l/óráig, max. 30 méteres vízszintig
  • Rozsdamentes acélból készült motortengely a hosszú élettartam céljából
  • 4-szeres tömítési rendszer a nagynyomású területen
  • Merülő és nyomószivattyú egy készülékben
  • Karbantartás nélküli motor hővédő kapcsolóval

Cetelem Online Áruhitel 50.000 Ft-tól 2.000.000 Ft kosár értékig! Hiteligényléshez a fizetés oldalon válassza a Cetelem Online Áruhitel opciót, ezt követően átirányítjuk a Cetelem oldalára.

Cetelem hitelkalkulátor:
Quantity
  • 50.000 Ft felett ingyenes szállítás!
  • Bankkártyás és utánvétes fizetési opció a pénztár oldalon!
  • 0% THM cetelem Online áruhitel fizetési lehetőség 10 hónapra!

Leírás

Ez a merülő szivattyú ötvözi a kerti és a búvárszivattyúk előnyeit, nagy áramlási sebességet biztosít állandó nagy nyomás mellett.

 

AL-KO Dive 5500/3 merülő szivattyú: kettő az egyben szivattyú

 

Konténerek át- és kiszivattyúzása, (ipari)víz szivattyúzása kutakból/ aknákból/egyéb víztárolókból, gyepszórók működtetése, komplex öntözőrendszerek ellátása az automatikus háztartási vízellátásig Hydrocontrollal összekötve – az AL-KO merülő szivattyúk egyetlen eszközben egyesítik a kerti és a búvárszivattyúk előnyeit.
Az AL-KO Dive 5500/3 merülő szivattyújával végre közvetlenül a kútból vagy a tartályból öntözheti vízre vágyó növényeit. Ennek a merülő szivattyúnak az az előnye, hogy nagy áramlási sebességet biztosít állandó nagy nyomás mellett. A 3 fokozatú szivattyúhajtásnak köszönhetően képes kezelni a nagyon magas, akár 5500 liter/óra áramlási sebességet és a 30 m-es emelő magasságot. Ennek a hatalmas erőnek és teljesítménynek akár több öntözőrendszert is táplálhat vele egyszerre. A szivattyú kimenetéhez 1 collos (33,3 mm) tömlő csatlakoztatható.

Az AL-KO Dive 5500/3 merülő szivattyú műszaki adatai

 

A Dive 5500/3 merülő szivattyú a praktikus beépített fogantyúval és a 10 m hosszú tápkábellel, valamint a csupán kb. 9,5 kg súlyával mozgatható vagy helyben használható vízszivattyúzáshoz és öntözéshez. Korrózióvédelemmel ellátott anyagok, például rozsdamentes acél, illetve karbantartást nem igénylő alkatrészek garantálják a szivattyú zavartalan működését. Az egyedülálló négyszeres tömítési rendszer, amely a nagynyomású területen lévő, kerámiából készült axiális tömítésből és a motor hármas tengelytömítéséből áll, hatékonyan védi a meghajtást és az elektronikát a víz behatolása ellen.

Ez azért is fontos, mert az AL-KO Dive 5500/3 merülő szivattyú nem a föld felett van csatlakoztatva, mint a normál kerti szivattyúk általában, hanem közvetlenül a vízben működik. Az AL-KO Dive 5500/3 merülő szivattyúban a szivattyú bemenete rozsdamentes acélszűrővel is fel van szerelve, hogy megvédje a belső teret a szennyeződéstől. A motor tengelye szintén kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, ami különösen hosszú élettartamot biztosít.

Erőteljes 800 wattos motorjával és 3 fokozatú szivattyú meghajtásával akár 5500 l/óra áramlási sebesség érhető el, és a víz szivattyúzása nagyon rövid idő alatt megtörténik. Legfeljebb 7 méteres merítési mélységet és legfeljebb 30 méteres magasságot képes kezelni. A maximális szemcseátmérő 0,5 mm. Egy 1 collos (33,3 mm) tömlő könnyen csatlakoztatható a szivattyú kimenetéhez.

Megjegyzés: A búvárszivattyú nem alkalmas ivóvízhez történő használathoz, csak 35 °C hőmérséklet alatti ipari vízhez. Nem alkalmas sós vízben, agresszív vegyszerekkel vagy homokot tartalmazó vízben történő használatra sem.

AL-KO Dive 5500/3 merülő szivattyú vásárlása és alternatívák

 

Egyszerűen vásárolja meg az AL-KO Dive 5500/3 búvárszivattyút a   webáruházunkban, vagy keressen egy kereskedőt az Ön közvetlen közelében. Az AL-KO búvárszivattyú hatékony támogatást nyújt a kutakból, aknákból való szivattyúzáshoz illetve vízelvezetéshez, illetve az öntözőrendszerek működtetéséhez.

Más alternatívát keres? Nálunk számos további merülő szivattyút talál, mint például az AL-KO DIVE 6300/4, vagy a kifejezetten mély kutakhoz és vékony fúrt, vagy ásott lyukakhoz és aknákhoz használt AL-KO TBP 6000/7.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AL-KO Merülő szivattyú DIVE 5500/3”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük