AL-KO MERÜLŐ SZIVATTYÚ SUB 12000 DS Comfort

44.990 Ft

  • Robusztus, 550 watt teljesítményű búvárszivattyú tiszta vízhez
  • A szabadalmaztatott állítható szivattyútalpnak köszönhetően rendkívüli mértékű felület szivattyúzás kb. 3 mm-ig
  • Úszó kapcsolóval – a szivattyúzás automatikusan elindul
  • Erős szivattyúzási teljesítmény: maximum 9500 l/óra és maximum 8 méter emelőmagasság
  • 10 m-es kábel a csomagban
Quantity
  • 50.000 Ft felett ingyenes szállítás!
  • Bankkártyás és utánvétes fizetési opció a pénztár oldalon!
  • 0% THM cetelem Online áruhitel fizetési lehetőség 10 hónapra!

Leírás

Az AL-KO SUB 12000 DS Comfort búvárszivattyúval a medencék, ciszternák, kutak vagy elárasztott pincék különösen alapos vízelvezetése már nem jelent problémát.

Búvárszivattyú tiszta víz szivattyúzásához

 

Szinte az utolsó cseppig – így jellemezhetnénk ezt a tiszta vízhez használt búvárszivattyút: A beömlőnyílásnak köszönhetően nagy mennyiségű vizet lehet gyorsan kiszivattyúzni, és a szabadalmaztatott állítható szivattyútalp segítségével felületszívással kb. 3 mm-ig lehetséges a szivattyúzás. Ez azt jelenti, hogy a kiszivattyúzás után minden további erőfeszítés nélkül el lehet kezdeni a takarítást – ezzel rengeteg időt lehet spórolni, ha medencét, pincét vagy ciszternát szeretne megtisztítani.

A SUB 12000 DS Comfort búvárszivattyú a leginkább horizontális munkavégzésű vízelvezető szivattyúk középosztályának modelljei közé tartozik. Maximálisan minőségi termék az AL-KO-tól, hosszú élettartama és kifinomult szivattyú-technológiája révén vonzó ajánlat – és emellett kedvező áron elérhető.

A SUB 12000 DS Comfort búvárszivattyú műszaki adatai

 

A praktikus integrált hordozófogantyúnak és a mindössze 5,8 kg körüli alacsony súlynak köszönhetően a tiszta víz szivattyú mozgatható módon vagy helyben is használható a víz eltávolításához. Kompakt méreteinek (18,7 x 19,0 x 29,3 cm), illetve a rendkívül tartós műanyag háznak és a hosszú élettartamú szivattyúmotornak köszönhetően ideális medencék vagy esővíztartályok szivattyúzására is.

A szabadon állítható szintkapcsolóval a szivattyú be- és kikapcsolásának kapcsolási pontjai gyorsan és egyszerűen beállíthatók különböző magasságokra. 550 wattos teljesítményével és 9500 l/óráig terjedő sebességével a kiszivattyúzás és az átvitel nagyon rövid idő alatt megvalósul. A SUB 12000 DS Comfort tiszta vízhez használt búvárszivattyú úszókapcsolóval van felszerelve, és az automatikus szintszabályozásnak köszönhetően automatikusan elindítja a szivattyúzási folyamatot. Legfeljebb 5 méteres mélységig tud lemerülni. 8 méteres vízszintig nagyobb mélységekkel is megbirkózik. A szivattyú kimenete 1,25 hüvelyk, ami körülbelül 41,9 mm-nek felel meg. A 90° fokos könyökcsatlakozás univerzális csatlakozódarabbal és kombinált csatlakozósapkával rendelkezik, amelyek segítségével az összes kereskedelemben kapható tömlőméret csatlakoztatható.
Megjegyzés: A búvárszivattyú nem alkalmas ivóvíz esetén történő használathoz, csak ipari víz és 35 °C alatti klórtartalmú víz esetén (úszómedencéknél). Nem használható sós vízben, agresszív vegyszerekkel szennyezett vagy homokot tartalmazó vízben sem.

AL-KO SUB 12000 DS Comfort búvárszivattyú (tiszta vízhez) vásárlása és alternatívák

 

Vásárolja meg most az AL-KO SUB 12000 DS Comfort búvárszivattyút (tiszta vízhez) webshopunkon keresztül vagy találjon egy kereskedést az Ön közvetlen közelében. Az AL-KO búvárszivattyúval hatékonyan megoldható az esővíztárolók/hordók, ciszternák, tavak vagy uszodák vízelvezetése.

Más alternatívákat keres? Nálunk megtalálja: számos más, magasabb teljesítményű, tiszta vízhez használt búvárszivattyút forgalmazunk, mint például az AL-KO SUB 6500 Classic tiszta vízhez használt búvárszivattyú vagy az AL-KO SUB 10000 DS Comfort tiszta vízhez használt búvárszivattyú illetve a kényelmesebb és nagyobb teljesítményű AL-KO SUB 13000 DS Premium búvárszivattyú tiszta vízhez.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AL-KO MERÜLŐ SZIVATTYÚ SUB 12000 DS Comfort”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük