AL-KO SZENNYVÍZ SZIVATTYÚ TS 400 ECO

25.990 Ft

  • A szennyeződéseket és a vízben lebegő részecskéket tartalmazó víz könnyebb szivattyúzásához, legfeljebb 30 mm szemcsemérettel
  • Korrózióálló, üvegszállal erősített polipropilén ház
  • Úszókapcsolóval van felszerelve az automatikus be- és kikapcsoláshoz
  • Tartalmaz egy 90°-os könyökcsatlakozást és kombinált csatlakozót a különféle tömlőméretek csatlakoztatásához
  • Egyszerű összeszerelés, jó kezelhetőség a visszahúzható fogantyúnak köszönhetően
Cetelem hitelkalkulátor:
Quantity
  • 50.000 Ft felett ingyenes szállítás!
  • Bankkártyás és utánvétes fizetési opció a pénztár oldalon!
  • 0% THM cetelem Online áruhitel fizetési lehetőség 10 hónapra!

Leírás

A kompakt és megbízható AL-KO TS 400 ECO szennyvízhez használt búvárszivattyú a nagy szívónyílásnak köszönhetően könnyedén szivattyúzza le a vizet szennyeződésrészecskékkel és akár 30 mm méretű részecskékkel együtt.

A robusztus erőgép: a TS 400 ECO szennyvízszivattyú

 

Szennyvízszivattyúkat használnak, ha erősen szennyezett folyadékokat kell eltávolítani, pl. súlyos áradás után, vizet szivattyúzni szennyezett tavakból vagy tartályokból, illetve gödrök kiürítésénél. Ilyenkor a víz mellett a szennyező részecskéket is kezelni kell, ami megnövekedett terhelést jelent és nagy teljesítményű motorra van szükség. Jó, ha Önnek AL-KO szivattyúja van.

A TS 400 ECO szennyvízszivattyú műszaki adatai

 

A praktikus visszahúzható fogantyúnak és a 10 m hosszú tápkábelnek, valamint a mindössze 3,8 kg körüli alacsony súlynak köszönhetően a szennyvízszivattyú mobil módon vagy álló helyzetben is használható a vízleeresztéshez – természetesen tiszta vízhez is. Az AL-KO TS 400 ECO búvárszivattyú jól megbirkózik a vízben található durva szennyeződésekkel is, az extra nagy szívónyílások segítenek ebben. A tiszta és szennyezett, akár 30 mm-es szemcseméretet is tartalmazó folyadékokat gyorsan és biztonságosan kiszivattyúzzák. Erőteljes 400 W teljesítmény és akár 8000 liter/óra szivattyúzási mennyiség mellett a kiszivattyúzás és a vízátemelés nagyon rövid idő alatt megtörténik. Az AL-KO TS 400 ECO búvárszivattyú úszókapcsolóval van felszerelve, és a szintszabályozásnak köszönhetően automatikusan elindítja a szivattyúzási folyamatot.

Az akár 6 méteres szállítási magassággal  is megbirkózik. A szivattyú kimenete 1,25 coll, ami körülbelül 41,9 mm-nek felel meg. A 90°-os könyökcsatlakozás univerzális csatlakozóval van felszerelve és az összes szabványos tömlőméret csatlakoztatható a mellékelt kombinált csatlakozófejjel.

Vásárolja meg az AL-KO TS 400 ECO szennyvízszivattyút

 

Vásárolja meg az AL-KO DRAIN 7500 Classic szennyvízszivattyút egyszerűen a webáruházunkban vagy keressen egy kereskedőt az Ön közvetlen közelében. Az AL-KO búvárszivattyú hatékony támogatást nyújt a szennyezettebb vizek szivattyúzásához, elvezetéséhez.

Tartozékok

A kompakt és megbízható AL-KO TS 400 ECO búvárszivattyú a nagy szívónyílásnak köszönhetően könnyedén szivattyúzza le az akár 30 mm-es szennyeződésrészecskéket tartalmazó vizet is.

A robusztus erőgép: a TS 400 ECO szennyvízszivattyú

Szennyvízszivattyúkat akkor használnak, ha erősen szennyezett folyadékokat kell eltávolítani, pl. súlyos áradás után, szennyezett tavakból vagy tartályokból történő szivattyúzás esetén, gödrök kiürítésénél. Ilyenkor a vízben található szennyező részecskéket is ki kell tudni szivattyúzni. Ez jelentősen növeli a terhelést és a motor teljesítményének is nagyobbnak kell lennie. Jó, ha Ön rendelkezik AL-KO szivattyúval.

A TS 400 ECO szennyvízszivattyú műszaki adatai

A praktikus visszahúzható fogantyúnak és a 10 m hosszú tápkábelnek, valamint a mindössze 3,8 kg körüli alacsony súlynak köszönhetően a szennyvízszivattyú mozgatható vagy álló helyzetben is használható a szivattyúzáshoz – természetesen tiszta vízhez is. Az AL-KO TS 400 ECO búvárszivattyú jól megbirkózik a vízben található durva szennyeződéssel is, az extra nagy szívónyílások ezt a célt szolgálják. A tiszta és akár 30 mm-es szemcsemérettel szennyezett folyadékokat is gyorsan és biztonságosan kiszivattyúzza.

A 90°-os könyök univerzális csatlakozóval rendelkezik, és az összes szabványos tömlőméret csatlakoztatható a mellékelt kombinált csatlakozófejjel.

 

Vásárolja meg az AL-KO TS 400 ECO szennyvízszivattyút

Vásárolja meg az AL-KO DRAIN 7500 Classic szennyvízszivattyút egyszerűen a webáruházunkban vagy keressen egy kereskedőt az Ön közvetlen közelében. Az AL-KO búvárszivattyú hatékony segítséget nyújt, ha fokozottan szennyezett vizet kell kiszivattyúzni.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AL-KO SZENNYVÍZ SZIVATTYÚ TS 400 ECO”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük