Elfogyott.

AL-KO SZENNYVÍZ SZIVATTYÚ TWIN 11000 PREMIUM

49.990 Ft

Két vízszivattyú egyben: az univerzális TWIN 11000 Premium búvárszivattyú

 

Ahol korábban két különböző szivattyúra volt szükség, az AL-KO TWIN 11000 Premium kombinált búvárszivattyú révén egy is elegendő. Igy ez a vízszivattyú egy valódi univerzális búvárszivattyú, melynek használata rendkívül rugalmas: használható szennyezett folyadékok kiszivattyúzására és továbbítására, például árvizek vagy földmunkák során, alkalmazható tiszta vizek kezelésére, például víz tavakból, esőhordókból vagy uszodákból történő kiszivattyúzására. A szabadalmaztatott TWIN-Combi-System jóvoltából sokoldalúan végezheti a horizontális szivattyúzást akár 8 mm-es vízszintig is. A megbízható multifunkciós készülék a 10 m-es kábellel, univerzális csatlakozással és hővédő kapcsolóval ellátott kiterjedt felszereltségével, valamint a rendkívül magas színvonalú kivitelezéssel is lenyűgöző.

A TWIN 11000 Premium kombinált univerzális búvárszivattyú műszaki adatai

 

A praktikus integrált hordozófogantyúnak és a mindössze 7,2 kg körüli alacsony súlynak köszönhetően a multifunkcionális kombinált búvárszivattyú mozgatható módon vagy helyben is használható a víz eltávolításához. Kompakt méreteinek (25,3 x 19,3 x 31,7 cm), illetve a robusztus és rozsdamentes acél futótengelyeknek, az állandóan kenésben részesített és karbantartás nélküli golyóscsapágyaknak, a szilárd hármas tömítésnek és a stabil háznak köszönhetően nagyon tartós és megbízható univerzális szivattyút kap a vásárló. A rendkívül nagy szívónyílások révén a víz durva szennyeződéseivel is jól megbirkózik. Az akár 20 mm-es szemcsemérettel rendelkező, tiszta és piszkos folyadékokat is gyorsan és biztonságosan kiszivattyúzza.
850 wattos teljesítményével és 13.500 l/óráig terjedő vízszállítással a kiszivattyúzás és az átvitel nagyon rövid idő alatt megvalósul. Az AL-KO TWIN 11000 Premium kombinált univerzális szivattyú úszókapcsolóval van felszerelve. Legfeljebb 7 méteres mélységig tud lemerülni. Akár 10 méteres emelőmagassággal  is megbirkózik. A szivattyú kimenete 1,5 coll, ami körülbelül 47,8 mm-nek felel meg. A 90° fokos könyökcsatlakozás univerzális csatlakozódarabbal és kombinált csatlakozósapkával rendelkezik, amelyek segítségével az összes kereskedelemben kapható tömlőméret csatlakoztatható.

Megjegyzés: A búvárszivattyú nem alkalmas ivóvíz esetén történő használathoz, csak ipari víz és 35 °C alatti klór tartalmú víz esetén (úszómedencéknél). Nem használható sós vízben, agresszív vegyszerekkel szennyezett vagy homokot tartalmazó vízben sem.

Cetelem hitelkalkulátor:
  • 50.000 Ft felett ingyenes szállítás!
  • Bankkártyás és utánvétes fizetési opció a pénztár oldalon!
  • 0% THM cetelem Online áruhitel fizetési lehetőség 10 hónapra!

Leírás

Praktikus, robusztus, többfunkciós prémium kombinált búvárszivattyú. Egyesíti a szennyvíz szivattyú és a tiszta vízhez használt búvárszivattyú előnyeit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AL-KO SZENNYVÍZ SZIVATTYÚ TWIN 11000 PREMIUM”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük