Husqvarna fűrészláncok

4.750 Ft11.500 Ft

A Husqvarna X-Cut a világon az első eredeti Husqvarna láncfűrész-lánc. Tervezésekor egyetlen szempontot tartottak szem előtt: az Ön Husqvarna láncfűrésze teljesítményének optimalizálását, vagyis maximalizálását. Elmondjuk, hogy is megy ez.

Cetelem hitelkalkulátor:
Quantity
  • 50.000 Ft felett ingyenes szállítás!
  • Bankkártyás és utánvétes fizetési opció a pénztár oldalon!
  • 0% THM cetelem Online áruhitel fizetési lehetőség 10 hónapra!

Leírás

Tartós él

A vágóél megtervezése, az anyagok felhasználása és a gyártási folyamatok mind a lehető legnagyobb gondossággal történt, emiatt kiemelkedően éles az X-Cut láncfűrész-lánc, és – ami talán még lényegesebb – ez az élesség észrevehetően tovább tart; élezni ritkábban szükséges.

Kisfokú nyúlás

Az X-Cut láncot a gyárban előfeszítették, ami azt jelenti, hogy Ön hosszabb ideig dolgozhat vele, mielőtt újbóli feszítés lenne szükséges. Nem lassítja a munkát a sok felesleges állítgatás, és sokkal kisebb a veszélye annak, hogy a vágórendszer megsérül a laza lánc miatt.

Kiemelkedő tartósság

A kialakítás, az anyagok és a folyamatok pontosan kiegyensúlyozott kombinációjának köszönhető a kitűnő és dinamikus tartósság. A vágási rendszer kevéssé használódik el, így még ritkábban szükséges szervizelni.

H-team

Hatékony vágás

Az X-Cut láncfűrész-láncot olyanra készítették, hogy még gyorsabban és simábban vágjon, mint a hasonló termékek, és a megvásárlást követően azonnal használható. Ezáltal javul a vágás hatékonysága és az Ön eredményessége. Ugyanakkor kisebb erőfeszítésre van szükség a felhasználó részéről (előtolási erő), ami miatt a munkavégzés fizikailag kevésbé megterhelő.

Optimális vágási szög

A vágóél szöge kulcsfontosságú a hosszú távon hatékony munkavégzéshez. Minél kisebb ez a szög, annál élesebb a lánc, de ha túl kicsire állítjuk, az él kevésbé tartós és a lánc könnyebben szakad. Az X-Cut esetében a Husqvarna megtalálta azt az optimális szöget, ami tartós hatékonyságot eredményez.

Króm és acél pontosan kimérve

Mind az acél mikroszerkezetét – ne legyen se túl kemény, se túl puha – és a krómbevonatot – ne legyen se túl vastag, se túl vékony – pontosan, molekuláris szinten határozták meg. Ez biztosítja a nagy vágási teljesítményt és a tartós élt.

Kitűnő kenés

Üzem közben a láncszemekben kis, nyílhegy alakú csatornák vezetik az olajat a lánchoz, és gondoskodnak a kitűnő kenésről.

H-team H-team

Optimális hőkezelés

A Husqvarna kifejlesztette saját, egyéni módszerét az acél edzéséhez, hogy a lehető legtartósabb anyagot hozza létre. Ehhez nem csupán az optimális hőkezelés, hanem az optimális hűtés is szükséges – így jöhet létre a hihetetlenül tartós lánc molekuláris szerkezete.

A hivatásos értékelés

Nyilvánvalóan még rengeteg mindent lehetne elmondani a Husqvarna X-Cut láncfűrész-láncról, de elég a száraz tényekből. Sokkal fontosabb a hivatásos felhasználók véleménye.

2016 májusában hét ország tizenhat profi favágóját és arboristáját engedtük egy svéd erdőben „garázdálkodni” az új lánccal. Ezeknek a szakképzett és tapasztalt férfiaknak és nőknek mindennapi munkájuk során nagyon fontos, mennyire hatékonyak a szerszámaik – az X-Cut láncfűrész-láncról alkotott véleményüket az alábbiakban tesszük közzé:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Husqvarna fűrészláncok”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük