AL-KO HÁZI VÍZEÁLLÁTÓ HW 4500 FCS

144.900 Ft

  • Kiváló minőségű, masszív háztartási vízberendezés csúcsfelszereltséggel
  • Könnyen tisztítható XXL előszűrő a hosszú élettartam érdekében
  • Hatékony szárazon futás elleni védelem az áramlásszabályozó rendszer révén
  • Könnyen telepíthető és kezelhető, mivel visszacsapó szelepet is tartalmaz
  • Komplett felszerelés beépített nyomásmérővel, nyomáskapcsolóval és csatlakozókábellel

Cetelem Online Áruhitel 50.000 Ft-tól 2.000.000 Ft kosár értékig! Hiteligényléshez a fizetés oldalon válassza a Cetelem Online Áruhitel opciót, ezt követően átirányítjuk a Cetelem oldalára.

Cetelem hitelkalkulátor:
Quantity
  • 50.000 Ft felett ingyenes szállítás!
  • Bankkártyás és utánvétes fizetési opció a pénztár oldalon!
  • 0% THM cetelem Online áruhitel fizetési lehetőség 10 hónapra!

Leírás

A házi vízellátó alkalmas a kert és az ingatlan területének öntözésére, a ház vízellátására és a vízellátás nyomásának növelésére.

 

A HW 4500 FCS Comfort házi vízellátó: erőteljes teljesítmény csúcstechnikával

Mint bárhol másutt, nálunk is sok ivóvíz kerül felhasználásra ipari vízként. Az esővíz/kútvíz megbízható ipari vízként történő felhasználása az AL-KO házi vízműveknek köszönhetően minden eddiginél könnyebb és megbízhatóbb. Házi vízellátóinkkal megbízhatóan öntözheti kertjét az intelligens elektronika, a tartós szivattyúmechanika és a 17 literes közbenső tárolóval ellátott nyomástartó víztartály révén, vagy akár WC öblítéshez, mosási folyamatokhoz, zuhanyként és  is használhat vizet ilyen módon. A HW 4500 FCS Comfort masszív házi vízellátó csúcsfelszereltséggel. Alacsony tömeg, mindössze 18 kg jellemzi. Számos része nagyon robusztus műanyagból készül, de a fontos vízvezető elemek sárgarézből vagy rozsdamentes acélból készülnek.

 

A HW 4500 FCS Comfort házi vízellátó műszaki adatai

 

 

A házi vízellátó különösen csendesen, zökkenőmentesen működik, nagy teljesítményű 1300 wattos motorral van felszerelve. A szivattyú hidraulikájának nagy hatékonysága révén alacsony kapcsolási frekvenciával hatékonyan működik. Az egyfokozatú víztovábbító technika mellett az integrált XXL szűrő és a rozsdamentes acél berendezések szintén olyan fontos jellemzők, amelyek hozzájárulnak a vízellátó kitűnő képességeihez.

A házi vízellátó egyfokozatú víztovábbítási technológiája garantálja a magas – akár 5,0 bar – nyomást. Ezzel a nagynyomású kimenettel maximum 4500 liter/óra áramlási sebesség érhető el. Az AL-KO házi vízellátója különösen csendesen és zökkenőmentesen működik, mindig állandó üzemi nyomással. Az integrált XXL előszűrőnek köszönhetően a szivattyú belseje jól védett a szennyeződésektől. A bojlertartályon kívül a nyomáskapcsoló és a manométer is a szivattyúházon belül található. A készülék így optimálisan védett az ütések ellen.

A beépített szárazvédelem biztosítja, hogy semmi ne sérüljön meg, ha nincs szivattyúzott közeg. Az áramlásszabályozó rendszer intelligens vezérlésének köszönhetően a szivattyú a nap 24 órájában/a hét minden napján ellenőrzésre kerül, és száraz üzem esetén kikapcsol.

Megjegyzés: A házi vízellátó ivóvíz szivattyúzására nem alkalmas, csak ipari vízhez.

AL-KO HW 4500 FCS Comfort házi vízellátó vásárlása és alternatívák

 

Egyszerűen vásárolja meg az AL-KO HW 4500 FCS Comfort vízművet  webáruházunkban, vagy keressen egy kereskedőt az Ön közvetlen közelében. A felsőkategóriás felszereltségű AL-KO házi vízellátók lehetővé teszik az automatizált iparivíz-ellátást.

Más alternatívát keres? Nálunk számos további házi vízművet talál más felszereltséggel és jellemzőkkel, mint például az AL-KO HW 4000 FCS Comfort vagy az AL-KO HW 5000 FMS Premium házi vízellátó.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AL-KO HÁZI VÍZEÁLLÁTÓ HW 4500 FCS”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük