Husqvarna Automower® 430X NERA robotfűnyíró

Original price was: 1.499.990 Ft.Current price is: 1.349.990 Ft.

Legfőbb előnyei:

– 3200 m2 napi kapacitás

– akár 50%-os lejtőkezelés

– a külön tartozékként kapható EPOS Plug-in KIT segítségével akár vezetékek nélkül is képes működni

– a beépített Automower Connect modul segítségével bárhonnan, bármikor ellenőrizheti és beállíthatja robotfűnyíróját

– beépített AIM technológia, melynek köszönhetően egyedileg állíthatja be a kert egyes részeit külön-külön működési zónákként, vagy tilthat le bizonyos területeket ideiglenesen – egy gombnyomással

– GPS-es nyomkövetéssel ellátott lopásvédelem

– a GPS támogatott nyírásnak köszönhetően mindig, mindenhol tökéletesen lenyírja a füvet

– okos otthon rendszerekhez (pl. Amazon Alexa, Google Home, Gardena smart System) is képes kapcsolódni

– Automower Access: új színes kijelző és intuitív kezelőfelület, mellyel gyerekjáték a robot kezelése

– FOTA (Firmware-Over-The-Air) technológia segítségével már kényelmesen, otthon is frissíthető a gép a legújabb fejlesztésekkel

– Fagyérzékelő és Időjárás időzítő: két hasznos funkció az egészséges és szép gyep érdekében

– Automatikus szűk-átjáró kezelés

– Keskeny sávokban átkapcsolható a véletlenszerű nyírásról szisztematikus működésre

– Elektronikus késmagasság állítás és Target Height: állítsa be a kívánt magasságot, a robot pedig fokozatosan megy le odáig, hogy megőrizze a fűszálak egészségét. Ha elérte a kívánt magasságot, akkor onnantól azt tartja minden nap.

– Könnyű tisztíthatóság, egy egyszerű locsoló tömlővel lemosható a gép alja és könnyedén eltávolíthatóak a ráragadt szennyeződések.

Cetelem hitelkalkulátor:
Quantity
  • 50.000 Ft felett ingyenes szállítás!
  • Bankkártyás és utánvétes fizetési opció a pénztár oldalon!
  • 0% THM cetelem Online áruhitel fizetési lehetőség 10 hónapra!

Leírás

A NERA család egy teljesen új, alapjaiban újra gondolt fejlesztés, a ma kapható legmodernebb robotfűnyírók a világon. Hogy mit is jelent a NERA rövidítés, és mit tudnak ennek a termékcsaládnak a tagja, azt a következő cikkben részletesen is összefoglaltuk:

Röviden összefoglalva, a Husqvarna Automower 430X NERA egy úttörő technológiával rendelkezik, mely a magánkertek tulajdonosai számára is lehetővé teszi, hogy ők (és persze a kert adottságai) döntsék el, hogy a gép hagyományos módon, határoló vezetékekkel, vagy a Husqvarna EPOS technológiát használva, teljesen vezetékek nélkül üzemeljen a kertben.

A Husqvarna Automower® NERA 2-3 cm-es pontossággal működik, és akár 50%-os dőlésszögű lejtőkkel is megbirkózik. Ahhoz, hogy a NERA termékcsalád fizikai határolóvezetékek nélkül működjön, ki kell egészíteni egy EPOS beépülő készlettel, amely külön tartozékként kapható.

A 430X NERA típus akár 3200 négyzetméteres gyepfelületet is képes kezelni, a szintén megújult, független felfüggesztésű első futóműnek és az optimalizált súlypont elhelyezésnek köszönhetően akár egyenetlen terep és 50%-os emelkedő sem okoz neki gondot.

A 430X és 450X NERA modellek ráadásul már két további beépített extrával is rendelkeznek: ultrahangos érzékelőjének köszönhetően felismeri, ha elékerül egy tereptárgy és kikerüli azt. A széria felszereltség részeként érkező Automower Connect egységnek köszönhetően pedig  távolról is bármikor ellenőrizhető a működése és vezérelhető a gép. Alakítson ki egyedi működési területeket, vagy ideiglenesen kizárt zónákat az új Automower ZoneControl segítségével.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Husqvarna Automower® 430X NERA robotfűnyíró”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük