Husqvarna robotfűnyíró Automower 415X

1.049.990 Ft

A Husqvarna Automower® 415X az X-Line sorozat megbízható és erőteljes modellje, amely alkalmas kisebb pázsitokra. Összetett, maximum 1500 m²-es pázsitfelületet képes kezelni. Számos olyan funkció teszi kifinomult precíz géppé, melyek eddig csak a felsőbb kategória gépeire voltak jellemzők. Az elektromos vágási magasság beállítás, a TargetHeight, a fagyérzékelő, az időjárás -időzítő, a keskeny átjárókban alkalmazott szisztematikus nyírás, mind-mind a tökéletes nyíráskép érdekében. X-Line sorozatunk tagjaként a fűnyíró Automower® Connect funkcióval van felszerelve, és további funkciókat kínál a FOTA-val (firmware over the air), GPS-lopáskövetéssel és GPS-támogatott navigációval, így mindig teljes körűen irányíthatja távolról a készüléket. Az X-Line dizájn LED-es fényszórókat, első lökhárítót és színes kerékagysapkákat is tartalmaz. A fűnyíró vízzel mindenütt tisztítható.

Cetelem Online Áruhitel 50.000 Ft-tól 2.000.000 Ft kosár értékig! Hiteligényléshez a fizetés oldalon válassza a Cetelem Online Áruhitel opciót, ezt követően átirányítjuk a Cetelem oldalára.

Mennyiség

Gyártói garancia 1-3 év!
50.000 Ft felett ingyenes szállítás!
(Kivéve kerti traktoroknál és Ridereknél)
Márkakereskedés és szerviz egy helyen!

Cikkszám: 970 47 17-11 Kategória:

Leírás

Az Automower® Connect@HOME teljes irányítást biztosít a husqvarna robotfűnyírója felett, ehhez pedig csak egy bluetooth-os okostelefonra van Önnek szüksége. Egy gombnyomással adhat parancsokat, ellenőrizheti, illetve módosíthatja a beállításokat. 30 m-es hatótávval. Alapfelszereltség a 300-400-as szériában.

Ahhoz, hogy kiváló vágási eredményeket érhessen el a robotfűnyíró még a szűkebb átjárókban is, a robotfűnyírót beállíthatja úgy, hogy automatikusan váltson véletlenszerű, vagy szisztematikus vágási módra.

A beépített GPS-rendszer feltérképezi a kertet és a telepített határoló és a vezérlő kábeleket is. A Husqvarna Automower® regisztrálja, hogy a kert mely részei vannak lefedve és annak megfelelően állítja be a robotfűnyíró vágási útvonalát. A Husqvarna így biztosítja a nyírt felület optimális lefedettségét és a kiváló vágási eredményt.

Nagyon könnyű tisztíthatóság – A robotfűnyíró külsejét és alját egy hagyományos kerti tömlővel tisztíthatja. A tartozék karbantartási eszközzel a borítás könnyedén eltávolítható, a könyebb tisztítás és hozzáférhetőség érdekében.

A nálunk vásárolt termékek nagy előnye, hogy nem csak hivatalos viszonteladók, hanem szakszervíz is vagyunk. Minden nálunk vásárolt termék szervizelését a lehető legmagasabb minőségben végezzük el.

Akkumulátor
Akku típusa  Lítium-ion
Akku feszültsége  18 V
Akku kapacitása  2,0 Ah
Akku súlya  0,26 kg
Töltő rendszer  automata
 Töltő áram  1,3 A
Átlagos töltési idő  60 min
 Egy töltéssel max. vágás idő  50 min
Energia fogyasztás vágás közben  20 W
Átlagos energia felhasználás maximális használatnál  10 kWh / hónap
Vágórész
Vágási rendszer  3 db pengeéles kés
Vágási szélesség   22 cm
Vágási magasság  20-50 mm
Nyírásmagasság állítás elektromos
Súly
 Készülék súlya 9,7  kg
Felszereltség
Vészjelzés  igen
Információs panel  LCD kijelző
Emelésérzékelő  igen
PIN kód kérés  igen
Borulás érzékelő  igen
Időzár  igen
Kerék bordázat  közepes
Maximális lejtés munkaterületen/határoló kábel mentén  40% / 15%
Beépített Connect Modul                                    igen
Kapacitás
Terület 1500 m²± 20%
Nyírási teljesítmény max. 63 m²/óra
Üzemidő max. 24 óra /nap
                                                                                          Méret
Hosszúság x szélesség x magasság                    61 x 45 x 24 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Husqvarna robotfűnyíró Automower 415X”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük